Om os

Om os

Hos iCare reparerer vi iPhone, Huawei og iPad. Derudover tilbyder vi computer optimering, herunder – fjernelse af virus, rens og formatering.

 

Vil du ikke undvære din enhed i flere uger pga. den skal repareres, så er du kommet til det rette sted. For hos iCare fuldfører vi 80% af vores reparationer indenfor en time. Vi har erfarne og dygtige teknikere der tager sig godt af din enhed. Derudover bestræber vi os altid efter at bruge reservedele i højeste kvalitet.

Der er gratis parkering hvor vi kan tilbyde at reparere din telefon/tablet imens du er ude at handle i Egå Center Øst

Glenn Mejlgaard HolckSuper service og super hurtigt, bestemt et besøg værd hvis du har en telefon der trænger til en kærlig hånd
Waqas AghaLynhurtig service, smilende, og billige priser! bestemt en anbefaling! Havde smadret min tlf tog derind og fik den lavet på mindre end 30 min. Det helt sikkert jeg kommer igen hvis der sker noget med min tlf. Bedste smilende person med den dejligste personlighed.
Anni FriisFabelagtig service. God vejledning, og hurtig som et lyn:) mine bedste anbefalinger til iCare Egå.
Ivan AliRigtig god service! Og lige til din hoveddør! Min iPhone var gået i stykker og kontaktede iCare og allerede fik jeg hjælp af iCare
Egå Havvej 2R, Egå center øst, 8250 Egå
Man – Fre: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: LUKKET
Copyright © 2018 ICare – Leveret af Expert-Design.dk